Vier Aspecten van Stress en Hoe te om Hen!

Ooit het gevoel chagrijnig? Alleen? Weet u niet zeker welke richting te nemen in uw leven of carrière? Of voel je pijn of een onaangenaam gevoel in uw lichaam?

Hoewel ongemakkelijk, elk van deze situaties bieden ons met vruchtbare grond, het stimuleren van ons weer te verbinden met onze diepste behoeften, gevoelens, wensen en verlangens. Die om ons voort te bewegen vooruit, ze pakken onze aandacht en wenken ons naar uitbreiding van ons bewustzijn van wie we zijn en wie we bedoeld zijn te worden. Maar om te verzamelen de wijsheid die ze bevatten, moeten we eerst bereid zijn om te luisteren.

Het lichaam is een geweldige biofeedback systeem, voortdurend ons te voorzien van informatie die van belang is voor onze fysieke, emotionele, mentale en spirituele gezondheid. Of je woont in een grote stad of een kleine stad, die we allemaal worstelen met stress en soms kan het moeilijk vinden om een rebound. Hoewel het uiterlijk van stress lijkt te komen in vele vormen, de sleutel tot het verbeteren van ons gevoel van gezondheid en welzijn ligt in het herkennen van het lichaam signalen en leren wanneer en hoe ze te lezen.

De volgende beschrijvingen zal je helpen met het identificeren van de vier aspecten van stress, als ze zich voordoen, gevolgd door oplossingen om u te helpen ze op te lossen.

1) Fysieke Stress: de Invloed op onze energie-en vitaliteitniveau. Pijn, chronische spanning, en de mentale, emotionele en spirituele aspecten van stress zijn sterke beïnvloeders in het bepalen van onze fysieke gezondheid.

Oplossing: let op de signalen van uw lichaam biedt, of het nu een zere rug, hoofdpijn, spanning in je kaken. Eerst en vooral, wees eerlijk met jezelf over je gevoelens, behoeften en wensen. Vervolgens, wanneer en indien van toepassing, de communicatie naar betrokkenen.

Emotionele stress2) Emotionele Stress Veroorzaakt door angst, emotionele stress kan worden slopende. Angst om niet genoeg, genoeg, of doe genoeg schade kunnen aanrichten op onze emotionele gezondheid en verlammen ons van het nemen van actie.

Emotionele stress kan worden veroorzaakt door verwachtingen, onze interpretaties van mensen, plaatsen en gebeurtenissen, en door het herbeleven van pijnlijke ervaringen uit het verleden. (Noteer evenwel dat het herbeleven van ervaringen die roepen gevoelens van vreugde zal helpen bij het produceren van endorfine en het verbeteren van uw humeur op te starten!)

Oplossing: het Leren identificeren van de bron van emotionele stress in je leven is de eerste stap naar het beheersen van it. Beginnen door op te merken uw reactie op teleurstelling en als je het gevoel een interne of externe gevoel van druk. (Hint: De laatste kan komen in de vorm van het doen van iets wat je liever niet zou willen doen, of schuldig voelen voor ‘ nee ‘ zeggen op een verzoek dat iemand van je.) Dan een stap terug en adem diep in. Geef jezelf tijd om te recupereren van emotionele stress zal u helpen om te beoordelen en reageren op de situatie objectiever, en zal u een beter gevoel over jezelf en degenen die betrokken zijn.

3) Mentale Stress: Wat we denken (onze self-talk) speelt een grote rol in hoe we ons voelen, en is vaak onbewust en gewone. Ik heb gehoord dat we de 60.000 gedachten op een dag, en de meeste van hen zijn hetzelfde! Helaas, de berichten die we onszelf geven niet altijd de meest handige of soort. Hoe we de wereld zien en de overtuigingen die we opgaan over, en onszelf, zijn belangrijke factoren die bijdragen aan de kwaliteit van onze mentale gezondheid.

Oplossing: let op wat je je aandacht richt uw aandacht op als u in uw hele dag. Als u denkt stressvolle gedachten, zoals “ik zal nooit dit recht,” of “Waarom heeft Jim krijgt alle aandacht als ik degene ben, die de taak kreeg gedaan?” voorzichtig verplaats je aandacht en probeer eens een de situatie anders. Bijvoorbeeld het vervangen van self-ontkennende gedachten, zoals “ik zal nooit dit recht,” met berichten die bevestigen, zoals “ik doe het beste wat ik kan. Het is goed om fouten te maken,” en “Ik hoef niet iemand anders goedkeuring. Ik weet dat ik kreeg de baan gedaan en ik heb een goed gevoel over.” Ten slotte, als je boos of geobsedeerd door dat er iets mis gegaan, controleert u de juistheid van uw waarnemingen en aannames. Je kunt baseren ze op ervaringen uit het verleden, eerder dan de huidige realiteit. Een veel voorkomende fout zijn we allemaal gevoelig te maken. Proactief in plaats van reactief. U kunt aangenaam verrast en voelen zich beter, ook!

Geestelijke Stress4) Geestelijke Stress: Geestelijke stress is van invloed op alle aspecten van onze gezondheid: het fysieke, mentale, emotionele en komt voort uit het gevoel losgekoppeld van onszelf en van anderen.

Oplossing: Bij het gevoel van soorten en losgekoppeld van jezelf of de wereld om je heen, zoek een persoon die je kunt bereiken en te verbinden met (dieren zijn geweldig!), en het vinden van manieren om te voeden en te vullen met uw Geest. Tijd doorbrengen in de natuur, uitstappen voor een wandeling, of deelnemen aan een creatieve streven naar die brengt u een gevoel van plezier. http://uithoudingsvermogenvitamine.info

Naast een betere gezondheid, het verlichten van stress zal dienen voor het verbeteren van andere aspecten van uw leven. U kunt bijvoorbeeld merken dat je relaties verbeteren, synchroniciteit optreedt, en het leven te kijken groter en helderder. Wat meer is, de toegang tot je Hogere Geest natuurlijke als u het oude om ruimte te maken voor intuïtieve inzichten en begeleiding.

Ik zou graag horen van uw opmerkingen en feedback over je vooruitgang!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *